• Ново
Музикални ноти Златен 2 Опаковки Титуляр за памучни тампони Органайзер Опаковка Пластмасови Контейнери За съхранение с Капак Кутия за Тоалетна Масичка Банка Стък?

Музикални ноти Златен 2 Опаковки Титуляр за памучни тампони Органайзер Опаковка Пластмасови Контейнери За съхранение с Капак Кутия за Тоалетна Масичка Банка Стъклена Маса за Тоалетна Масичка Притежателя Кутийки за Памучни

BGN 2.67
В магазина

Брой продукти

【Перфектен размер】 Тези опаковки притежателите размер на 10,5 (В) х 7 (G) см / 4,13 (В) х 2,75 (Г) инча са идеални органайзерами за малки предмети, да ги доста лесно да се съхранява и извадят, като ватная пръчка, клечки за зъби, тампон, соли за вана, ластикът за коса, коса за грим, козметични яйце, пискюл за лице, моливи, бонбони, копчета, стяга и т 【Топло обслужване】 Ако имаш счупени стоки или липса на аксесоари, или някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение. Идеалното място за съхранение на памучен тампон, памучни топки, зъби, тампон, соли за вана, гумени ленти за коса, четка за грим, козметични яйца, четката за лице, моливи, бонбони, дръжки, захващане и т. 【Начало декор】 Тези прозрачни кутии-организаторите за баня са добри елементи в комплект аксесоари за повечето предмети домашен декор, като аксесоари за тоалетната, аксесоари за баня, тоалетна маса, етажерка, спалня, също са подходящи за кухня или офис.Може да поеме отговорност за собственото си място и продължи да следи всички свои неща., подходящ за повечето предмети домашен декор, като аксесоари за тоалетната, аксесоари за баня, тоалетна маса, етажерка, спалня, също така е подходящ за кухня или офис. Прахоустойчив, водоустойчив, здрав и му е лесно да се прекъсне.Покрива на 100% да си затворят банките, които ги предпазват от прах и лесно отваряне и разглаживая. 【Запазете организация】 Тези пластмасови буркани помагат да се поддържа тоалетка красива, суха и чиста от влага в банята и подреждане на нещата. Прозрачна пластмаса с шарките на директно пръскане.Това е идеалното допълнение към съществуващите декора.Това не само ви помага лесно да намерите предмети, но и осигурява тяхната чистота и хигиена. Възможност за избор 2 : Четири опаковки.【Материал】 Този титуляр за памучни топчета е изработен от пластмаса PS, прозрачна пластмаса с шарките на директно пръскане, той прахоустойчив, водоустойчив, здрав и му е лесно да се прекъсне.Това е идеалното допълнение към съществуващите декора.Защо избрахте нашият Организатор-държач за памучни тампони? 1.Покрива на 100% да си затворят банките, които ги предпазват от прах и лесно отваряне и разглаживая. Идеалното допълнение към съществуващите декора.Това не само ще ви помогне лесно да намерите предмети, но и ще ги чисти и гигиеничности. 【Материал】 Този титуляр за памучни топчета е изработен от пластмаса PS, прозрачна пластмаса с шарките на директно пръскане, той прахоустойчив, водоустойчив, здрав и му е лесно да се прекъсне.

Подробности

Те също купуват с този продукт