• Ново
innewgogo Fairy Butterfly, 2 Опаковки, Държач за памучни тампони, Органайзер, Диспенсер, Пластмасови Прозрачни Кутии с Капаци, Органайзер за Съхранение на Тоалетна Масичка в Ба?

innewgogo Fairy Butterfly, 2 Опаковки, Държач за памучни тампони, Органайзер, Диспенсер, Пластмасови Прозрачни Кутии с Капаци, Органайзер за Съхранение на Тоалетна Масичка в Банята, Органайзер за Гъби за Грим

BGN 1.00
В магазина

Брой продукти

4 Прозрачна пластмаса с шарките на директно пръскане., подходящ за повечето предмети домашен декор, като аксесоари за тоалетната, аксесоари за баня, тоалетна маса, етажерка, спалня, също така е подходящ за кухня или офис.【Материал】 Този титуляр за памучни топчета е изработен от пластмаса PS, прозрачна пластмаса с шарките на директно пръскане, той прахоустойчив, водоустойчив, здрав и му е лесно да се прекъсне.Може да поеме отговорност за собственото си място и продължи да следи всички свои неща.Това е идеалното допълнение към съществуващите декора. Топло обслужване : Ако нещо не е наред с вашите пластмасови банки, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро!. Размер : - 10,5 (В) х 7 (G) см /4,13 (В) х 2,75 (Г) инча. Идеалното допълнение към съществуващите декора. Възможност за избор 2 : Четири опаковки. Идеалното място за съхранение на памучен тампон, памучни топки, зъби, тампон, соли за вана, гумени ленти за коса, четка за грим, козметични яйца, четката за лице, моливи, бонбони, дръжки, захващане и т. 【Топло обслужване】 Ако имаш счупени стоки или липса на аксесоари, или някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение. Материал : Пластмаса PS. 【Запазете организация】 Тези пластмасови буркани помагат да се поддържа тоалетка красива, суха и чиста от влага в банята и подреждане на нещата.Това не само ще ви помогне лесно да намерите предмети, но и ще ги чисти и гигиеничности. Прахоустойчив, водоустойчив, здрав и му е лесно да се прекъсне. Идеален дом декор : - Дръжте нещата са организирани.

Подробности

Те също купуват с този продукт