• Ново
innewgogo Миди Морска звезда 2 Опаковки Титуляр за памучни тампони Органайзер Опаковка Пластмасови, Стъклени Контейнери с Капаци за употреба за Памучни тампони Тоалет?

innewgogo Миди Морска звезда 2 Опаковки Титуляр за памучни тампони Органайзер Опаковка Пластмасови, Стъклени Контейнери с Капаци за употреба за Памучни тампони Тоалетка Органайзер за Съхранение на Памучни тампони

BGN 1.67
В магазина

Брой продукти

【Запазете организация】 Тези пластмасови буркани помагат да се поддържа тоалетка красива, суха и чиста от влага в банята и подреждане на нещата Материал : Пластмаса PS.Това не само ще ви помогне лесно да намерите предмети, но и ще ги чисти и гигиеничности. Пратката включва -Избор на 1 : две опаковки. 【Запазете организация】 Тези пластмасови буркани помагат да се поддържа тоалетка красива, суха и чиста от влага в банята и подреждане на нещата. Идеалното място за съхранение на памучен тампон, памучни топки, зъби, тампон, соли за вана, гумени ленти за коса, четка за грим, козметични яйца, четката за лице, моливи, бонбони, дръжки, захващане и т. Идеален дом декор : - Дръжте нещата са организирани. 【Топло обслужване】 Ако имаш счупени стоки или липса на аксесоари, или някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение. 【Начало декор】 Тези прозрачни кутии-организаторите за баня са добри елементи в комплект аксесоари за повечето предмети домашен декор, като аксесоари за тоалетната, аксесоари за баня, тоалетна маса, етажерка, спалня, също са подходящи за кухня или офис. 【Топло обслужване】 Ако имаш счупени стоки или липса на аксесоари, или някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение. 【Перфектен размер】 Тези опаковки притежателите размер на 10,5 (В) х 7 (G) см / 4,13 (В) х 2,75 (Г) инча са идеални органайзерами за малки предмети, да ги доста лесно да се съхранява и извадят, като ватная пръчка, клечки за зъби, тампон, соли за вана, ластикът за коса, коса за грим, козметични яйце, пискюл за лице, моливи, бонбони, копчета, стяга и т. Прахоустойчив, водоустойчив, здрав и му е лесно да се прекъсне. Възможност за избор 2 : Четири опаковки. Размер : - 10,5 (В) х 7 (G) см /4,13 (В) х 2,75 (Г) инча.Това е идеалното допълнение към съществуващите декора.Защо избрахте нашият Организатор-държач за памучни тампони? 1. Топло обслужване : Ако нещо не е наред с вашите пластмасови банки, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро!. 【Начало декор】 Тези прозрачни кутии-организаторите за баня са добри елементи в комплект аксесоари за повечето предмети домашен декор, като аксесоари за тоалетната, аксесоари за баня, тоалетна маса, етажерка, спалня, също са подходящи за кухня или офис.Покрива на 100% да си затворят банките, които ги предпазват от прах и лесно отваряне и разглаживая.

Подробности

Те също купуват с този продукт

RAKUTE 3 бр. Кутия за съхранение на домакински памучни тампони с 2 отделения на Кутия за съхранение на памук дискове (Цвят: розов 4 бр. Размер: 10,7X9,2x7 см 4 бр.)

BGN 2.33

Това е удобно и достъпно за вашите ежедневни необходими аксесоариКалъф за клечки за зъби : Отлично каче