• Ново
SALLYWELL Дълъг Естествен Вълнообразни Бесклеевой Перука Дантела Отпред Свободна Вълна Бесклеевой Завързана Светла Перука Цветен Синтетични Перука От устойчиви на т?

SALLYWELL Дълъг Естествен Вълнообразни Бесклеевой Перука Дантела Отпред Свободна Вълна Бесклеевой Завързана Светла Перука Цветен Синтетични Перука От устойчиви на топлина Влакна Натурална Вълна, Синтетични Перука От

BGN 27.86
В магазина

Брой продукти

Може да се пере : Да Пратката включва : 1 х перука; 2 х шапка за перука е Популярен цвят е Подходяща за всеки цвят на кожата, може да се носи в различни случаи, естествен и елегантен В сухо време на годината перуки са изложени на електростатично реакции, затова преди употреба може да се поръси с вода или масло за коса.За това се изискват професионални бои и уреди за перуки.Когато един възел вече има, просто отрежете възел с ножици, вместо да е твърде силно замря за коса.Висококачествени материали перука Този перука, изработени от висококачествени высокотемпературного синтетични влакна. Ако не ви харесва, когато си перуки изглежда прекалено лъскав и "назъбени", поръсва се с техните сух шампоан, за да изглеждат по-блестящи. 【Вид на перука】 перука на дантели 13x4, къдрави перуки за черни жени, изглежда естествено и много меки, приятни за кожата, удобни и дишащи, не е лесно спутываются, не е лесно отваливаются.Идеален за главата среден размер (обиколка на 22,5 инча) 3 гъвкави гребен - от двете страни за надеждна кацане.Регулируеми бретельки - отзад за монтиране на шапки-перуката под размера на главата си.Съвети за използване и грижа 1. Оцвети синтетични перуки, не се препоръчва. 【Шапчица за перуки】 е Лесен за инсталиране, средният размер на шапки (22,5 инча).Цветът на перуката от снимката съвпада с действителния стока, но може да се различават малко от разликата между монитор и осветление.За разлика от други синтетични перуки, текстура на тези косата по-естествена и мека, като вашите настоящи коса. Ако перука завивается, използвайте всяка спрей за разнищване или придаване на блясък, след това срешете косата си.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Перука Aisom Highlight Натурален Черен Меден Blond 13x4 Перуки на дантели 180 Плътност на Средната Част на Права Перука на Дантели Омбре Кафяв цвят Перуки (1B/27 )

BGN 1.00

Няколко вътрешни расчесок държат перука на място, отговарят на размера благодарение на регулируема ела