• Ново
Прозрачни Перуки, направени от Синтетични косми на дантели HD 13x4, плътност на 180%, Бразилски Директни Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, Бесклеевой Пер?

Прозрачни Перуки, направени от Синтетични косми на дантели HD 13x4, плътност на 180%, Бразилски Директни Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, Бесклеевой Перука, изработени От Синтетична Коса За Дантели,

BGN 2.33
В магазина

Брой продукти

Вашето удовлетворение е нашата най-добри пожелания Q3 : Защо някои косата пада?.За всякакви въпроси, моля, уведомете ни, за първи път. A : Когато сте измерване на перуки, моля, първо издърпайте ги прави, а след това се измерва от върха до края на най-дългата част. ❤Дантела за коса : Дишащи и трайни перуки, изработени от човешка коса 13x4, меко прозрачно швейцарско дантела, правят перука по-естествено. A : Да, хубаво момиче, косата ни-това е 100% висококачествена човешка коса, избрани при млади момичета, здрави и гъвкави, които могат лесно да се избегнат отлагания.Имаме дългогодишен опит, така че Можете да разчитате на нас по отношение на качеството на продукта. О : Ние ще се погрижим за перука, преди да изпратите и распыляем на него малко балсам за коса, смесен с вода, да му се парику по-лъскав външен вид, така че на перука може да остане някакъв мирис.Ние искаме да покажем най-добрите продукти на всеки клиент.Защо да изберете нас:.И, моля, използвайте гребен с широки зъбци на вашия перука, и най-важното, бъдете внимателни, иначе си перука ще плаче.Благодарим ви за доверието към Vipbeauty Hair, след първата си покупка, ние ще ви дадем възможност да се влюбя VIPbeauty Hair завинаги.Ние ще отговорим на съобщение възможно най-скоро, върнете се към нас в рамките на 15 дни без да посочва причините за това.Ние ще направим всичко възможно, за да решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа.О : Както всички знаем, след направата на перука върху него ще остане малко по плаващи на косата, така че при първото чесане тези плаващи коса ще паднат, но след това косата ще стане гладка и не отпадат. Q1 : това е човешка коса?.Не ни нетърпеливи да направят така, че всеки клиент е доволен.Строг контрол на качеството.Съсредоточете се върху качествени, 100% естествена човешка коса без животински и синтетични косми. ❤Директна продажба с фабрика : Професионален фабрика за производство на човешка коса, атрактивна цена при отлично качество и безупречно обслужване и за всеки на нашия уважаван клиент.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Akstore Модерен Перуки 28 70 см Дълги Вълнообразни Къдрава Коса Огнеупорни Перука Cosplay Перука За Жени С Безплатна Шапочкой За Перука (Вино-Червено)

BGN 7.25

гаранция за връщане на парите без въпроси и първокласно обслужване на клиентите Нашите перуки, изработ�

2018 Популярни 24 перуки от естествена коса, изцяло дантелен перуки от естествена коса монголски дева Реми, естествен директен цвят 4, светло кафяво

BGN 1.33

Швейцарско дантела, средната шапчицаДължина на косата това е дължината на растянутом състояние, дължи�