• Ново
Salomezklm 26 См Дълги, Светли Перуки за Жени от Естествени, Синтетични Косата Омбре Светла Перука с Тъмни корени Синтетични Перука Свободни Къдрави Перуки Топлоустойчи?

Salomezklm 26 См Дълги, Светли Перуки за Жени от Естествени, Синтетични Косата Омбре Светла Перука с Тъмни корени Синтетични Перука Свободни Къдрави Перуки Топлоустойчив (26 инча, розово перука), 9,17 грама

BGN 6.80
В магазина

Брой продукти

Руса коса имат приятна дебелина и тегло, както и влакна на допир, приятни и меки, без entanglementsМоже да stylize с помощта на термоинструментов до 160 градуса по Целзий (300 градуса по Фаренхайт). Поставете перука в студена или топла вода за 5-10 минути (20 мл вода), времето не трябва да бъде прекалено дълго, в противен случай косата лесно отпадат.Успешно пазаруване!.С него вие ще получите реалистичен и естествен вид.Ние ще ви отговорим по имейл в рамките на 24 часа.Характеристиките на продукта : Дължина на косата : 26 инча Тегло на косата : 260 г Текстура на косата : Дълга естествени къдрава коса Плътност : около 150%-180% Материал на коса със средна плътност : 100% вносни висококачествени синтетични резултати при висока температура влакна цвят омбре розов цвят.Не мийте перука твърде гореща вода.Възможно ли е да смените стила, като използвате плойку за коса струва по-малко от 150? (300?) Начин на изработка : машина за производство на Размера на шапки : Среден размер (22 "-22,5") Дишаща розова окото с регулируема опаковка включва : 1 Нова перука цвят Омбре + 1 шапка за перука.【Естествена перука】- В този очарователен блондинистом перука се използва специална технология, придающая парику автентичност и чистота. 【Услуги】 -Ние се стремим да осигурим най-добрите перуки и услуги.Вътре перука има две изравняващи апликации, които да закачите в неподвижно положение в съответствие с различни размери на главата. 【Спецификация】 - Цвят : същото, както на снимка; В комплекта : 1 бр.Той също така има естествена част и на предната част.Средният размер на шапки 22,5 инча. светла перука омбре + 1 бр.Ние внимателно проверяваме всеки перука, преди да изпратите.Функция : Тя изглежда естествено и нежно на допир, можете да носите всеки ден, за сватбената церемония по връчване на дипломи, посещение на празнични партита, подаръци, приятели на семейството и така нататък.Съхранение на перуки : най-добре е да се съхранява на стойка за перуки или сляпо, също така можете да ги съхранявате в мрежата за коса и найлонова торбичка. Забележка : Стока в основата на същата, като тази на снимката, ако полученият продукт е твърде различен от снимките, моля, свържете се с нас.Продуктът може да помяться по време на транспортиране, но не се притеснявайте, след малко грижи за него това ще бъде така, както искате.

Подробности

Те също купуват с този продукт