• Ново
Перука за Подпори, Съответстващ на изпълнението, на Моделирующий Небето, Светла Перука Ю Cos, Ушния Прародител, Светъл Дете, Тропическа Гора, Кил, Какаши, Плеуротус, С?

Перука за Подпори, Съответстващ на изпълнението, на Моделирующий Небето, Светла Перука Ю Cos, Ушния Прародител, Светъл Дете, Тропическа Гора, Кил, Какаши, Плеуротус, Сакура, Цвят: Pl-849-18, Светъл Дете, Единния Събирам

BGN 22.93
В магазина

Брой продукти

Поради резолюция, яркост, контраст и тМоля, обърнете внимание : поради екструдиране по време на опаковането или по време на транспортирането трябва леко да се разклаща перука след получаване, той ще бъде пухкава като на снимката.Продуктът е лесен за измиване и грижи, с помощта на малко мек шампоан в студена вода.Надявам се на разбиране. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-2 виж 2.не уврежда косата, лесни за почистване и за него е лесно да се грижи.Успешен ден за пазаруване!. на екрана на компютъра действителният цвят може да се различават малко от изображението.Идеален за ежедневна употреба, Хелоуин, мода, коледни партита, cosplay, карнавала, нощния живот, клуи-партита, концерти, сватби, срещи.Материал : 100% висококачествени синтетични резултати при висока температура влакна, мека на пипане и с естествен вид.

Подробности

Те също купуват с този продукт

PIESOYRI 5 бр. Регулируеми еластични ленти за перуки 1,4x14 инча, Регулируеми Въжета за производство на перуки, Широки еластични ленти по ръбовете (Размер: 3,5 см)

BGN 2.00

Перука ще прилепва плътно и не задеретсяРегулируема каишка за перука държи здраво перука на място : пов�