• Ново
Перука с дантела отпред тапицерия от Muse Sensationnel - kimora с дантелен завършек отпред (ЗИМНА)

Перука с дантела отпред тапицерия от Muse Sensationnel - kimora с дантелен завършек отпред (ЗИМНА)

BGN 3.00
В магазина

Брой продукти

Се получи изображение, моля, носете внимателноЗавъртете перука отвътре навън и намокрете косата с топла вода отгоре (шапчица), за да се намали спутывание.Използвайте нагревателни уреди, когато косата е напълно суха.ДАНТЕЛА От ухо До УХО, изпълнени В СТИЛА на салон, ВКЛЮЧВА ЛЕСЕН БЛОК BABY HAIR, Винаги мечтае да е начин да запазите този постсалонный начин?Повече не мечтай!Shear Muse може да се похвали с колекция от стилове, кроев и цветове, вдъхновени от световно известни салонными майстори.Не търкайте шапка при измиване.Нанесете шампоан движения надолу и се измива, докато водата стане прозрачна.СЪВРЕМЕННИЯТ НАЧИН ЗА ЕДНО МОМИЧЕ, КОЕТО НЕ СЕ СТРАХУВА ДА ЖИВЕЕ НА РЪБА.Показан цвят : ЯБЪЛКА, ДЖИНДЖИФИЛ, сок от МОРКОВИ, ПЪРЖЕН, ЧЕРВЕНО ВИНО. Извадете перука преди лягане 3.Комплектът включва бебешки косата.ПОКРОЙ и цвят В стила на интериора.ГРИЖИ Внимателно распутайте косата от върховете до корените, с помощта на лопастную четка или гребен с широки зъбци.Перука на дантели Sensationnel HD Empress Edge Shear Muse Kimora Цвят на снимката : ябълка, джинджифил, сок от моркови, огън, червено вино, "Цветовете на изображението и действително стоки могат да се различават в зависимост от разделителната способност на екрана". В никакъв случай не попадайте под дъжда. Носете дрехи, които могат да се перат в машина, на същия или с по-тъмен цвят, че и перука 2.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Младенчески Блестяща Кафява Шапчица-Перука За Жени, Еластичен Найлонова Перука, Шапка За Момичета, Перука на Дантели, Мека Коприна Шапчица-Перука За Жени

BGN 1.86

шапка за перука : Стоки са същите като на снимкитеКачеството може да бъде гарантирано.Това е необходим и

PIESOYRI 5 бр. Регулируеми еластични ленти за перуки 1,4x14 инча, Регулируеми Въжета за производство на перуки, Широки еластични ленти по ръбовете (Размер: 3,5 см)

BGN 2.00

Перука ще прилепва плътно и не задеретсяРегулируема каишка за перука държи здраво перука на място : пов�