• Ново
Гъба За миене на съдове DOITOOL Силикон Скрубер За Миене на съдове 15 бр. Гъба За Почистване на Кухня Двустранно Гъба за Почистване на Кухненски и Санитарен Саксии, Тига?

Гъба За миене на съдове DOITOOL Силикон Скрубер За Миене на съдове 15 бр. Гъба За Почистване на Кухня Двустранно Гъба за Почистване на Кухненски и Санитарен Саксии, Тигани, Мивки, Препарат за почистване на Мебели

BGN 3.43
В магазина

Брой продукти

Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата- Размер : 11 x 7 x 3 см.гъба за миене на кухня.подобно на гъба, четка за баня.гъба за миене на съдове.Кухненска гъба за тигана.Пратката включва 15 х кухненска гъба за тигана. - Гъба за почистване на кухня, многофункционална четка за почистване, губчатые гъба за миене на съдове, четки за кухня, баня - Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме. домакински гъба.гъба за миене на съдове.гъба за миене на кухня.подобно на гъба, четка за баня.Кухненска гъба за тигана.- Материал : Порести материали.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Kcldeci 3 опаковки Кухненски Гъби За Миене на Съдове С Цветя, Розово-Червено и Кухненски Кърпи, Чистач, Гъба за Миене на Съдове, За Домакински Почистване на Банята

BGN 0.33

естествен и безопасен : Изработен е от естествена гъба, извлечена от дървесна маса, идеална кухненска гъ

Гъба за почистване на Нано Sponge. Сверхразмерная домакински гъба за кухня и миене на чинии, предназначени за ежедневна употреба в тежки условия. 2 опаковки. 6 x 4 (4,5x3)

BGN 4.79

Доказано е, че Нанолоновое влакна Почиства не полошо от почистващи препарати и хартиените кърпиОсигуря

CleanAide Двустранен гъба от микрофибър 2 в 1 – Универсален за многократна употреба Почистване на Скрубер за кухня и баня, миене на чинии, почистване на тежки условия

BGN 1.67

ГЪВКАВОСТ на тази многократно гъба е достатъчно за стотици пранета.Вградена почистваща скрубер с лекот

Целлюлозные Гъба,Кухненски Гъби за Миене на съдове,Всплывающая Кухненска Гъба/Dish Sponge,Кухненски Гъба от естествен материал (Owl)

BGN 45.16

Всяка гъба може да издържи месеци интензивно за ежедневна употреба в кухнята, в банята или колата, не ра�

Гъба от Люфы BUZIKA, Гъба от Растителни влакна, Кухненска Гъба, Гъба за почистване на кухня, Гъба за миене на съдове (цвят-Жълт)

BGN 52.85

След накисване на количеството влакна люфы ще се увеличи, те са меки, с обилни устьицами, лесно пузырятс�