• Ново
Гъба за почистване на Нано Sponge. Сверхразмерная домакински гъба за кухня и миене на чинии, предназначени за ежедневна употреба в тежки условия. 2 опаковки. 6 x 4 (4,5x3)

Гъба за почистване на Нано Sponge. Сверхразмерная домакински гъба за кухня и миене на чинии, предназначени за ежедневна употреба в тежки условия. 2 опаковки. 6 x 4 (4,5x3)

BGN 4.79
В магазина

Брой продукти

Доказано е, че Нанолоновое влакна Почиства не по-лошо от почистващи препарати и хартиените кърпиОсигуряване на чистотата в дома, без опасност за здравето, с помощта на Нано гъба.Изработен е от влакна Nanolon - уникална, нарушители на новата тъкан е технология, която позволява почистване на почти ВСЯКАКВА повърхност, с помощта само на вода.Използвайте в кухнята, в банята, в лодката, в гаража, Каравана или на всяко друго място, когато Имате нужда от Почистване!!.Почиства Почти всяка повърхност.Използвайте го за усвояване на малки петна или за интензивно почистване.Двустранен, За извършване на почти всички работи по почистване.Многократно, отново и Отново.Наноспонжетка изработени от два уникални тъче на нашия патентован влакна Nanolon.Заменя почистване в дома ви.Почиства, като се използва Само вода!.Използвайте Нано-гъба в кухнята, в банята, каравана, лодка, гаража и на всяко друго място, където има нужда от почистване.Същия размер, като обикновена гъба за миене на съдове, но с уникални почистващи качества и трайност.ПО – ДОБРЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ САМО С ВОДА. значително намаля необходимостта от почистването губках, почистващи химикали, хартиени кърпи и други почистващи средства.Някои химични почистващи средства могат да съдържат опасни съставки, които могат да навредят на вас, на вашия домашен любимец на семейството и водопровод.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Здрава Гъба За Миене на Съдове Четка За Обеззаразяване на Гърне Облак Почистване на Притежателя Гъба От Неръждаема Стомана за Кухненски Мивки

BGN 0.67

4Да Не се използва при лъскавите повърхности, екрани, автомобили, компютри, полирани дъски и т.Не втирайт

Гъба от Люфы BUZIKA, Гъба от Растителни влакна, Кухненска Гъба, Гъба за почистване на кухня, Гъба за миене на съдове (цвят-Жълт)

BGN 52.85

След накисване на количеството влакна люфы ще се увеличи, те са меки, с обилни устьицами, лесно пузырятс�

Титуляр гъба и четка за Кухненски Мивки, Смукателна Гъба, Кухненски Чистящая Кърпа, Четка За миене на чинии, Тенджера и Дезактиватор

BGN 2.67

Супер Обеззараживающая почистване Може да отстрани упорити петна, Жълта плака За тенджера под налягане