• Ново
EVRCHGIEA Професионален Комплект Четки за грим Консилеры Основа За Смесване на Сенки За очи Руж Консилеры Набор от Четки за грим (Тъмно сив 9 бр.)...

EVRCHGIEA Професионален Комплект Четки за грим Консилеры Основа За Смесване на Сенки За очи Руж Консилеры Набор от Четки за грим (Тъмно сив 9 бр.)...

BGN 3.00
В магазина

Брой продукти

Идеален подарък : Тези четки ще станат чудесен подарък за Коледа, Свети Валентин, Ден на благодарността, Ден на майката, годишнина от сватбата и така нататъкСлед почистване внимателно стиснете зъби цигарена хартия или козметична вата и не забравяйте, че не перекручивайте четка.Пътен размер можете да ги поставите в косметичку с аксесоари, спонжами, палеткой. доста плътен, супер меки и разнообразни, дебели, пухкави, 100% веганские, без насилие, а също и хипоалергенни, подходящ дори за чувствителна кожа. 100% гаранция за връщане на парите, ако имате някакви въпроси.Той е идеален за начинаещи гримьори и любителите на професионален грим.Ще задоволи всички ваши нужди в грима.Идеалният подарък за тези, които обичат козметика, заслужава доверие.Идеален подарък : Тези четки ще станат чудесен подарък за Коледа, Свети Валентин, Ден на благодарността, Ден на майката, годишнина от сватбата и така нататък.Нашата цел : да Ви Осигури най-доброто преживяване пазаруване!.Лесни за почистване и е добре да се запази първоначалната си форма.Добре растушевывайте грим : Структури работят много добре - здравото синтетично влакно - мека и копринена найлон, не се усеща на очите.Пътен размер можете да ги поставите в косметичку с аксесоари, спонжами, палеткой. веднъж на две седмици изберете специален препарат за почистване на кисточек за грим или мек препарат (например, детски шампоан и т. доста плътен, супер меки и разнообразни, дебели, пухкави, 100% веганские, без насилие, а също и хипоалергенни, подходящ дори за чувствителна кожа. не забравяйте, че не може да се използва за сушене със сешоар или се сушат на слънце, за да не се повреди материала. 100% гаранция за връщане на парите, ако имате някакви въпроси.Добре растушевывайте грим : Структури работят много добре - здравото синтетично влакно - мека и копринена найлон, не се усеща на очите.Те са лесни за използване и с добро качество.Уникален издръжлив дизайн на дръжката : Сребристо-сив перлен дизайн създава ефект на лукс висок клас!Дръжка добре се държи и не се тресе.След приключване на работата, сложете го върху суха кърпа и го оставете да изсъхне по естествен начин въздуха.Комплектът съдържа : 9 бр.Гаранция за високо качество : EVRCHGIEA Makeup Brush tools е различно отлично качество и не се разпада. Дръжка за четки за грим 9 бр. след употреба прекарайте четка за салфетка или ватному диск, за да заличи останките от грим.Отличен за лична или професионална употреба.Нашата цел : да Ви Осигури най-доброто преживяване пазаруване!.Клиентите на нашия Бог, ние искаме да направим всичко възможно за всеки от вас.Гаранция за високо качество : EVRCHGIEA Makeup Brush tools е различно отлично качество и не се разпада.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Четка за грим 14шт Набор от Четки За Грим Козметични Четки За Грим Инструменти Прах в Основата на Руж Контура на Лицето Сенки За очи Вежди Мигли

BGN 177.91

Гребен, изработени от синтетична коса мека и копринена на допирВсеки път натрапваме себе си на перфекте

Грецкая орех 10 бр., Набор от меки пухкави четки за грим, основа за грим, руж, пудра на прах, сенки за очи (Цвят: A, размер: както е показано на фигурата)

BGN 271.19

Нанесете ронлива захар на лицето и леко с четка нанесете гримПовърхността на пръчката, четки за боядиса

WPYYI 9 бр. Комплект четки за грим за Лице от Естествени, Синтетични Косми са Професионални Козметични Средства за Грим (Цвят: A, Размери: 9 бр.)

BGN 165.92

Напълно ще задоволи голямата част от вашите ежедневни нужди в професионален грим, такъв като перушина и

WPYYI 12 бр. Меки четки за грим от синтетични влакна, коса, устни, мигли, прах, Голяма четка, необходимия комплект инструменти (Цвят: A, Размер: 12 бр.)

BGN 176.90

Напълно ще задоволи голямата част от вашите ежедневни нужди в професионален грим, такъв като перушина и

N/A Комплект четки за грим от 12 теми, Пълен набор от четки за ронлива прах, Козметични средства, Четка за сенки за очи, Хайлайтер, четка за руж (Цвят: A, Размер: One Size)

BGN 168.60

Погоре размери са само за справкаПоради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта �

Комплект четки за грим XJJZS, Модерни Професионални Комплекти четки за грим, Комплект козметични инструменти за красота, 8 бр. (Цвят: синьо размер: 8 бр.)

BGN 40.30

Напълно ще задоволи голямата част от вашите ежедневни нужди в професионален грим, такъв като перушина и

N/A Комплект четки за грим с животни 32, четка за грим с дървена дръжка, Четка за сенки за очи четка за Гримьор (Цвят: A, размер: One Size)

BGN 139.78

Лесно се съхранява и да носи със себе си, е идеален за пътуванеНакрасьте коса или лице.Поради ръчно изме�

MGWYE Професионален 8шт Набор от Четки За Грим, изработени От Синтетична Коса Красива Дръжка на Четка За Грим Комплект Инструменти

BGN 1.33

Косметичка на цялото лице за начинаещи момичета, тогава можете да опитате товаИдеално за пътуване, парт

GYHAC 12 бр. Комплект четки за грим, Супер Мека Четка за грим, Четка за Консилера, Четка за сенки за очи, Професионален Инструмент за грим (Оранжев цвят)

BGN 3.33

Четината на мека и копринена на допирУдебелена алуминиева тръба осигурява добра защита на плавниците ч