• Ново
12 Набор от Четки За грим Пълен Набор от Четки за Руж пудра на Прах Сенки За очи Четка Козметични Средства

12 Набор от Четки За грим Пълен Набор от Четки за Руж пудра на Прах Сенки За очи Четка Козметични Средства

BGN 2.00
В магазина

Брой продукти

Накрасьте коса или лицеЛесно се съхранява и да носи със себе си, идеален за пътуване, Добавете свеж цвят за вашия макияжу Набор от четки включва в себе си всички сенки за очи, молив за очи, вежди, основа, руж, тонален крем и устните.Подходящ за всякакъв грим и вида на кожата, това може да има голямо значение.Лесно се съхранява и да носи със себе си, е идеален за пътуване.Накрасьте коса или лице.Комплект четки за грим включва в себе си всички сенки за очи, молив за очи, вежди, основа, руж, тонален крем и устните.Подарък за себе си/семейството/приятелите.Комплект четки за грим включва в себе си всички сенки за очи, молив за очи, вежди, основа, руж, тонален крем и устните.Придайте на вашето лице свеж цвят.Подарък за себе си/семейството/приятелите.Подходящ за всякакъв грим и вида на кожата, това може да има голямо значение.Поради ръчно измерване на отклонение от изделия е около 1-3 см, в зависимост от самия продукт.Придайте на вашето лице свеж цвят.Подарък за себе си/семейството/приятелите.

Подробности

long pole:
Applicable people:
Universal
Package includes.:
1* Makeup brush (no other items included):
Notes.:
Due to different lighting and screen , the product color may be slightly different from the picture.:
Due to manual measurement, the product size error is about 1-3cm, subject to the actual product. The above dimensions are for reference only. :

Те също купуват с този продукт

MGWYE 12 бр. Комплект Четки За Грим Козметична пудра на Прах, Сенки За очи, Основа за Смесване за Руж, Четка За Грим, Инструменти В Китайски Стил

BGN 205.30

Използва се за грим на вежди, мигли, очите и бузите си.Напълно ще задоволи голямата част от вашите ежедне

Четки за грим с грецкой гайка дъга, 12 бр., набор от четки, компактна пудра за лице, четка за грим, инструменти (Цвят: A, размер: както е показано на фигурата)

BGN 180.79

Той е мек и не въедается в кожата на лицето, и новодошлите не се страхуват да използват руж Поради разлик

GPPZM Четка Комплект Четки за грим-Сенки За очи Ронлив Основа Коректор Коректор Ремонт Подсветка Набор от четки (Цвят: A размер

BGN 16.75

Нанесете ронлива захар на лицето и леко с четка нанесете гримМека на допир, силна схватывающая способно

n/a 4 бр. Преносим Мини-Пискюл За основите, четки за грим, Козметична четка за прах за Лице, козметичен инструмент за грим (Цвят: A, размер: 4 бр.)

BGN 3.33

Косметичка на цялото лице за начинаещи момичета, тогава можете да опитате това.Шапките са изработени от