• Ново
HANABASS 6 бр. Калъф За Съхранение на Зъбни Конци, Диспенсер за Памучни Тампони, Преносим Титуляр За клечки за Зъби, за Многократна употреба клечки за Зъби, Пръчици, Конт?

HANABASS 6 бр. Калъф За Съхранение на Зъбни Конци, Диспенсер за Памучни Тампони, Преносим Титуляр За клечки за Зъби, за Многократна употреба клечки за Зъби, Пръчици, Контейнер За Пренасяне, Памучен Тампон, Туба

BGN 4.72
В магазина

Брой продукти

Той също може да отговори на изискванията за съхранение на различни малки предмети за вас и вашето семействоИзработена от висококачествен полипропилен материал, кутия прозрачна и чиста, без примеси.- Той е плоска конструкция на повърхността, която му позволява да се припокриват един друг за съхраняване, спестяване на пространство и удобство. Преносими кутии за опаковане на зъбни конци за Многократна употреба, кутии за съхранение на Контейнери за памучни тампони Кутията е предназначена за предотвратяване на течове и по-добре да защитава вашите неща от замърсяване с прах. Преносими кутии за опаковане на зъбни конци за Многократна употреба, кутии за съхранение на Контейнери за памучни тампони Кутията е предназначена за предотвратяване на течове и по-добре да защитава вашите неща от замърсяване с прах.Може да се използва като кутия за ежедневна съхранение, подарък кутия и кутия за партита.Изработена от висококачествен полипропилен материал, кутия прозрачна и чиста, без примеси.Той е плоска конструкция на повърхността, което ви позволява да оформите го полочиха за съхранение, което спестява място и е удобно.Прозрачен цвят ви позволява по-ясно да видим елементи, съдържащи се вътре, като се избягва да се налага да отваряте всеки път.Автомобилът е подходящ за съхранение на закуски, бонбони, малки подаръци и други предмети.- Кутията е предназначена за протичане и по-добре да защитава вашите неща от попадане на замърсена с прах.Опаковката включва 6 x контейнери за съхранение.Прозрачен цвят ви позволява по-ясно да видим елементи, съдържащи се вътре, като се избягва да се налага да отваряте всеки път.

Подробности

Те също купуват с този продукт

RAKUTE 3 бр. Кутия за съхранение на домакински памучни тампони с 2 отделения на Кутия за съхранение на памук дискове (Цвят: розов 4 бр. Размер: 10,7X9,2x7 см 4 бр.)

BGN 2.33

Това е удобно и достъпно за вашите ежедневни необходими аксесоариКалъф за клечки за зъби : Отлично каче

DBYLXMN Държач За Бутилки с фолио, Изработен от ABS пластмаса, За Съхранение на Лични Неща, За Баня, За Ръкоделието, за Съхраняване на Бонбони, За Спални

BGN 3.33

ПРИЧИНА : Къща, Кухня, Спалня, Санитарен възел, офисСтил, ДИЗАЙН : Пластмасов материал е добър за водонепр