• Ново
Очила за четене GENETIC VISION със Синя Светлина, 2 опаковки, Кристали, Компютърни Ридеры, Очила с защита от uv 3.0

Очила за четене GENETIC VISION със Синя Светлина, 2 опаковки, Кристали, Компютърни Ридеры, Очила с защита от uv 3.0

BGN 3.00
В магазина

Брой продукти

Внесен 【Обновена леща, принудителна синя светлина】 : блокира само вреден синя светлина и чрез възнаграждаване на синята светлина, която е полезна за очите. 【Очила за четене за жени】 : Стилни Ако има проблем с продукта, моля свържете се с екипа G VSION, за да разреши проблема за вас.【Очила за четене, блокер синя светлина】 : Обектив със синя светлина осигурява защита през целия ден от 90% синьо излъчване и UV400, че е необходимо при работа с цифров екран в компютърни игри, лаптоп, видео игрите, телефон или телевизор. 【Лека и стилна рамки за очила】 : едва ли Ще се чувствате теглото си на своя нос; имате винаги ще има различни срещи с тези модерни блокираторами синя светлина.HD прозрачен поликарбонатная леща, липсата на разлика в цвят, остротата на зрението.

Подробности

Те също купуват с този продукт

RXBFD Фотохромичните Очила за четене, Ретро Метална Дограма с пълна рамки, Удобни Слънчеви очила с защита от Uv, Подходящи за мъже и жени, Слънчеви очила

BGN 21.15

Стандартното разстояние между зеници и точното увеличение, което гарантира, че при носенето не ще кружи

Бифокални Очила за четене YEIN със Сини Светозащитными лещи, Бифокални Очила за жени, Реколта Квадратна дограма с пружинным тръба на шарнирна връзка (+0.00/+1.50 увеличение)

BGN 15.44

Бифокални лещи : коригиране на зрението като на голямо разстояние (ДО + 0,00), така и наблизо (ОТДОЛУ + 1,50) чр�