• Ново
Nadula Медно-Кафяви Дълги Къдрави Перуки на Дантели 13x4 от Човешка Коса, Предварително Выщипанные с Детски коса, Бесклеевые Кленово-Кафявите Перуки На Дантели 150% Плътн

Nadula Медно-Кафяви Дълги Къдрави Перуки на Дантели 13x4 от Човешка Коса, Предварително Выщипанные с Детски коса, Бесклеевые Кленово-Кафявите Перуки На Дантели 150% Плътност, Наситен Цвят Полиран Брюнетка 24 инча

BGN 1.00
В магазина

Брой продукти

Това е най-добрият вариант за ежедневно носене и важни поводи като сватба/рожден ден / фестивал/за пътуване/ среща 【Цветни перуки на дантели Nadula】 плътност 150%, пълен и естествен вид, може да бъде завиты и рестайлингованы, могат да бъдат събрани в опашка, разделени навсякъде. 【Е подходящ за всякакви случаи】 Медно-червена шарка перука, със сигурност, е необходима по-модна, нещо, което ще ви накара да попсоветь и се открояват. 【Политика на опаковката и връщане на】 Медно-кафяв перука с масова вълна на дантели 13x4 цвят мед с много подаръци.Възможно връщане и замяна при условие, че wig нов. 【Размер на перуки на дантели наситен цвят полиран Брюнетка】 Средният размер на шапки (22-22,5 инча) е подходящ за повечето размери на главата, безопасен и удобен, гъвкав и е подходящ за ежедневието.【Медно-кафяви дантела перуки 13x4】 Дълги вълнообразни кленово-кафяви дантелени предни перуки, не спутываются и не сменяне на перата, леки, здрави и удобни, отговарят на следните вирусни стилове Tik Tok.

Подробности

Те също купуват с този продукт

PIESOYRI 5 бр. Регулируеми еластични ленти за перуки 1,4x14 инча, Регулируеми Въжета за производство на перуки, Широки еластични ленти по ръбовете (Размер: 3,5 см)

BGN 2.00

Перука ще прилепва плътно и не задеретсяРегулируема каишка за перука държи здраво перука на място : пов�

Къса Перуки QUEENTAS Пикси с Бретон, Многослоен Права Перука от Термоустойчиви Синтетични Косми за Бели Жени (По-Светъл Смесен кафяв + Черна Череша)

BGN 2.00

просто имате нужда от красива перука, той може да ви накара да изглеждате по нов начин, и вие ще получите