• Ново
Aexit Пирони с диаметър 16 мм, Болтове и Крепежни елементи За Ремонт на ноктите с Ромашковой Глава, Гвоздодер За палеца, Гвоздодер за палеца, Медни Пирони, Тонът на 15 бр.

Aexit Пирони с диаметър 16 мм, Болтове и Крепежни елементи За Ремонт на ноктите с Ромашковой Глава, Гвоздодер За палеца, Гвоздодер за палеца, Медни Пирони, Тонът на 15 бр.

BGN 3.00
В магазина

Брой продукти

Използва се за залепване на бележки за пробковую дъска Материал : метал. Име на продукта : Пирон за ремонт. x пирон за ремонт. Цвят : меден тон; Тегло : 31 г. са идеални за закачане на или задържане на графики, банери, календари и много други.Обща височина : 20 мм / 0,8 инча; Диаметър на главата : 16 мм / 0,63 инча.Тези нокти са идеални за фиксиране на хартиени предмети или снимки на корк дъска, без да се повреди.Съдържание на пакета : 15 бр.Пирони-гвоздодеры имат неограничен прилагането на дома, офиса и училище.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Aexit Пирони с диаметър 16 мм, Болтове и Крепежни елементи За Ремонт на ноктите с Кръгла Глава, Potholder за палеца, Potholder за палеца, Медни Пирони, Тонът на 15 бр.

BGN 4.49

Материал : метал x пирон за ремонт.Тези нокти са идеални за фиксиране на хартиени предмети или снимки на �

Кухненски ръкавици за тапицерия ComfortStyle Premium, Карфици с глави на пирони с диаметър 1 инч, Голяма Декоративна украса за мебели (50 броя, Антични Оловен прибори)

BGN 0.33

Ако използвате клещи с игольчатым фитил, затегнете клещи гвоздевую част от прихвата и чук пирон в твърд�

KFJBX 10шт 21x21 мм Античен Бронз Желязна Подложка Нокти Калъф За Бижута Кутия Разтегателен Декоративна Potholder Родословни Бутон Декоративни Мебелни Пирони

BGN 70.87

благодарение на отличните характеристики на закрепване лесно се инсталираРетро стил прави декорация п