• Ново
Поставка за напитки с притежателя на 6 бр./компл. Кръгли Поставки за напитки от изкуствена Кожа, подложка за Чаша и Притежателя, Красива Украса за Кухнята, Ресторант?

Поставка за напитки с притежателя на 6 бр./компл. Кръгли Поставки за напитки от изкуствена Кожа, подложка за Чаша и Притежателя, Красива Украса за Кухнята, Ресторанта, Кожени Подложки (Цвят: бял)

BGN 0.33
В магазина

Брой продукти

Там ще има много продукти за вашата помощ 6 опаковъчни на каботажните с основание : Набор на каботажните от 6 кръгли опаковки и поставки за съхранение, лесно се възстановява, диаметърът на всяка влакчета 3,9 инча, лек, не заема много място.Може да се използва в различни видове стъклени съдове, чаши и напитки. 6 опаковъчни на каботажните с основание : Набор на каботажните от 6 кръгли опаковки и поставки за съхранение, лесно се възстановява, диаметърът на всяка влакчета 3,9 инча, лек, не заема много място. Натиснете, за да влезете в магазина ми. кръгли поставки за напитки от изкуствена кожа Материал : изкуствена кожа Применимая среда : кухня, хол, трапезария и т.Поставка за горещи или студени напитки, здрава и осигурява дълготрайна употреба.Може да се използва в различни видове стъклени съдове, чаши и напитки.Подложки са изработени от красив материал, което означава, че всяка поставка е с уникална форма.Изработен от екологично чисти изкуствена състава кожа ръчно изработени, с елегантен външен вид, лесен за почистване.Това ви дава единствен по рода си продукт, на който можете да бъдете сигурни, никой друг няма!Защитете мебели от следи от вода или да се повреди.Подложки за чаши осигуряват мека повърхност за поставяне на напитки, защитават повърхността на мебели от разлив на вода, петна от напитки и драскотини.Благодарим ви!Име на продукта : 6 бр.Подложки за чаши осигуряват мека повърхност за поставяне на напитки, защитават повърхността на мебели от разлив на вода, петна от напитки и драскотини. Благодаря ви за това, че дойде в магазина ми. Посочените данни са само за справка.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Аз Обичам Ню Йоркские Понички за Хот-Дог America Texi Square увеселителен парк Cup Държач за Чаши Абсорбираща Камък за Напитки Подарък от 2 теми

BGN 3.33

Когато пиете чаша чай, тази стойка ще ви представим комфортен ден почивен денКогато пиете чаша чай, тази