• Ново
Смяна на филтър Killer за HYDAC/HYCON 2055605

Смяна на филтър Killer за HYDAC/HYCON 2055605

BGN 3.00
В магазина

Брой продукти

Гордо, произведени в САЩФилтър за съотнасяне p/n HYDAC/HYCON 2055605. Гордо, произведени в САЩ.Всички стоки с надпис "Замяна" или "еквивалент" не са свързани с оригиналния производител.Позоваването на тези дружества се извършва единствено за определяне на съвместимостта на продуктите Killer Filter, Inc.Материал : месинг 304 SS. в повечето случаи не претендира за производство на продукти за OEM или доставка на оригинални продукти, OEM.Всички търговски марки, регистрирани или нерегистрирани, са търговски марки на съответните им собственици.Всички филтриращи елементи гарантирано отговарят или надвишават всички спецификации на производителя на оригиналното оборудване.Продукти Killer Filter се провежда стриктна програма на изпитване и отговаря на множество стандарти ISO в областта на филтриране. Строг контрол на качеството, за получаване на най-добро продукт.Стаи части са само за линкове към страничното детайл.

Подробности

Те също купуват с този продукт

AQQA 8 Опаковки Взаимозаменяеми Касета за аквариумного филтри, Патрон за филтър за Аквариум, Вътрешен филтър за аквариум (малка)

BGN 6.40

Опаковка от 8 броя : За оптимални резултати препоръчваме ви смяна на касетата не порядко от един път на 4 �

Решаваща подмяна на картриджного филтър Vacmaster за мокро и сухо почистване с обем от 2,5-16 литра, съвместим с подробности VCFS (1 опаковка)

BGN 13.88

ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ, благодарение на 30дневната пълна банкова гаранция и надеждна гаранция за п�

Акумулаторна батерия Парвенюшки, 2 комплект за подмяна на вакуум филтър за прах Eureka серия Optima 430 е Съвместима с филтри Eureka DCF-10, DCF-14

BGN 4.76

Марка Парвенюшки ComponentsВсички гаранция на този продукт са предоставени единствено от компанията Парвен