• Ново
Здрава Машинка за фитилей за свещи UMOKOON Машина за фитилей от висококачествена неръждаема стомана за свещи - Полирани Ножици за свещи (черен Мат)

Здрава Машинка за фитилей за свещи UMOKOON Машина за фитилей от висококачествена неръждаема стомана за свещи - Полирани Ножици за свещи (черен Мат)

BGN 1.33
В магазина

Брой продукти

3Чудесен подарък : Идеалният аксесоар за всички любители на свещи с класически дизайн и практично използване.Лесна употреба : Ножици за фитилей за свещи - необходим аксесоар за декорация на дома, след почистване на краищата на фитилей се събират на вградената тава за събиране на отпадъци за лесно рециклиране. Спестете срока на експлоатация на свещи. машинка за свещи от полиран матово черен цвят. Достатъчно дълго, за да в банките са се образували малки фитили.Опаковка : Включва 1 бр. Размер : Дължина на подстригване за фитилей е 6,98 х 2,3 х 0,85 инча, така че им е достатъчно, за да се побере в повечето кутии за свещи. нож за фитилей за свещи полиран черен цвят. Лекота на използване.Материал : Машина за свещи е изработена от неръждаема стомана с полиран черно покритие.Ако върху главата на машинката ужасно масло за свещи, просто избършете го хартиена кърпа или парцал.

Подробности

Те също купуват с този продукт

AUTOONE Задна светлина в събирането за 2009-2018 Dodge Ram 1500, 2010-2018 Ram 1500 2500 3500, 2010 Dodge Ram 2500 3500, Крушки в комплект, От страна на водача и пътника

BGN 21.33

【Същата като тази на OEM】 Продукт, идентичен на оригиналния производител на хардуер【Приложимостта на】

Не Торчащая Поставка за торта NiHome, Акрилни титуляр за торта с 24 Дупки, Поставка за торта с леденцами на клечка за празнуване на Сватба, Рожден Ден, във формата На Сърце

BGN 1.33

Това е много практичен и атрактивен полици за съхранение, подходяща за всеки стил на декорация в помеще�

gande 1 бр. Кулисный превключвател с плавким предохранителем IEC 320 C14 Розетка за захранване с Лампа Конектор с Предпазител Штекерный конектор с предохранителем (Цвят: 2)

BGN 3.33

МикропереключателиХарактеристики микропереключателей : Полюса : SPST Позиция : Вклизкл 2 положения Тип на