• Ново
8 бр. Сладки Мультяшные Дъвка за коса и Фиби за Коса, Череша Пчелите, Розови Животни, Цвете, Куче, свиня, Прасе, Мультяшные Еластични гумени ленти За Коса, Лепило, Щипк?

8 бр. Сладки Мультяшные Дъвка за коса и Фиби за Коса, Череша Пчелите, Розови Животни, Цвете, Куче, свиня, Прасе, Мультяшные Еластични гумени ленти За Коса, Лепило, Щипки за коса, Без да се повреди за полагане на гъста

BGN 2.67
В магазина

Брой продукти

8 бр 【Материал】 Дъвка за коса са изработени от мек найлон, а скоби са изработени от висококачествен акрил, пластмаса и безопасна метална пружина, им е лесно да се повреди, лесно да ги слагам на косата си и да стреля. 【Материал】 Дъвка за коса са изработени от мек найлон, а скоби са изработени от висококачествен акрил, пластмаса и безопасна метална пружина, им е лесно да се повреди, лесно да ги слагам на косата си и да стреля., сладка дъвка за коса и фиби за коса, жълти пчели, цвете, забавна куче, прасе, мультяшные животни, еластични гумени ленти за коса, лепило, щипки за коса, без да се повреди за полагане на гъста коса и грим за жените.Наистина вдигнете играта си по полагане на косата на следващото ниво!Добави очарование във всекидневния си живот, партита, церемонии, абитуриентски вечери, сватби, рождени дни, срещи, празници. 【Красиви завязки за коса, които може да се използва за коса, гривна на глезена и гривна на китката, са подходящи за права, къдрава или вълнообразни коса, гъста коса и много гъста дълга коса.【Набор от череша заколок за коса】 пакет 4 бр. 【Красив и функционален. щипки за коса и 4 бр. 【Многофункционално използване на 】- щипки за коса са подходящи за фиксиране на коса по време на грим, грижа за лицето или измиване на лицето, diy или фризьорски салон; докато фиби за коса може да се използва за коса, гривна на глезена и гривна на китката, са подходящи за права, къдрава или вълнообразни коса, гъста коса и много гъста дълга коса.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Щипки за коса, Щипки за Челюстите Правоъгълни Дебели Косми 2 Големи Щипки Скоба За Коса БР Аксесоар Навързани-Тюрбан (Бял, един размер)

BGN 2.13

Съдържание на опаковката : кок или друг луксозен стил, като косата лесно да се държат и са подходящи за е�

Carbbia 50 бр. Прислужници врата на таблото на колата, Подмяна на GM 15960325 - Подходящи за C1500/C2500/C3500/K1500/K2500/K3500/Suburban/ Blazer/Тахо/Пикап/Джими/Юкон

BGN 0.67

за освобождаване и нататък Функции : · Много лесен за инсталиране и полесно се отстранява с помощта на и�