• Ново
NICENEEDED 6 бр. Цветни Веригата за коса с Кристали за жени, Веригата-Щипки за Коса с Кичури в стил пънк, Дълги Кристали, Щипки за Коса, Аксесоари за Коса за момичета, Ежедн?

NICENEEDED 6 бр. Цветни Веригата за коса с Кристали за жени, Веригата-Щипки за Коса с Кичури в стил пънк, Дълги Кристали, Щипки за Коса, Аксесоари за Коса за момичета, Ежедневни Облекла

BGN 0.67
В магазина

Брой продукти

ние ще се радваме да ви помогне да решите проблема, като само можем да го направимЗдрав материал : Тази верига за коса с кристали, изработен от сплав и стразового материал, който не се плъзга и не се разгражда лесно, износостойкая, не избледняват и трайни за дълго използване.Функции : -Подходящ за повечето партита, като на бала нощ, сватба, cosplay, нощен клуб, Halloween/коледно парти и т. Валентин, Коледа, Нова година и други.Здрав материал : Тази верига за коса с кристали, изработен от сплав и стразового материал, който не се плъзга и не се разгражда лесно, износостойкая, не избледняват и трайни за дълго използване.ШИРОКО приложение : прическа с блестящи кристали са подходящи за партита, балове, модни ревюта, нощни клубове, годишнина и така нататък.Кръст Бод Пакет включва : 6 бр.Тип : декорация за коса.ШИРОКО приложение : прическа с блестящи кристали са подходящи за партита, балове, модни ревюта, нощни клубове, годишнина и така нататък. цветни фиби за коса с кичури в стил пънк, веригата за жени и момичета.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Можете да носите верига за коса с помощта на невидимок за коса, или можете да теглите невидима заколку за коса и вплести верига за коса директно в плитки. Валентин, Коледа, Нова година и други.- Лесно се съчетава с ежедневни дрехи и козметика, давайки ви по-елегантен темперамент. цветни веригата за коса с кристали за жени, веригата-щипки за коса с кичури в стил пънк, Дълги кристали, щипки за коса, аксесоари за коса за момичета, ежедневни облекла на Помещение и включва : 6 бр.Изискан дизайн с кристали : Това бижу бижу за коса за младоженци специално разработен с украса от страз, много елегантен и очарователен за декор на косата, то може да засили вашия темперамент и да ви ослепителен сред тълпата.

Подробности

Те също купуват с този продукт