• Ново
Шаблон за шарката на протектора стълби - Сензор на шарката на протектора стълби, Инструмент за измерване на шарката на протектора стълби, Комплект скоби за стълби, ?

Шаблон за шарката на протектора стълби - Сензор на шарката на протектора стълби, Инструмент за измерване на шарката на протектора стълби, Комплект скоби за стълби, Подступенков, преградни стени и рафтове, Регулируема

BGN 2.00
В магазина

Брой продукти

【Точността и спестяване на време】 Шарка на протектора на стълба позволява установщику на педалите е лесно да се работи и за регулиране на желаната дължина и ъгъл на наклона, лесно и точно получаване на резултатите, изисквани от педала, без рулетка, спестявайки голяма част от работното времеЛесно регулирайте ъгъла на наклон, дължина и височина в съответствие с всички изисквания за работа. Надеждно се фиксират с помощта на 2-те ръце, ако степени на стълби са много дълги, можете да използвате и други степени, които са лесни за настройка и използване. 【Гъвкав Регулируем】Комплект дървени стълба степени и подступенков ще ви помогне да се измери стъпало на стълбата, подступенки и рафтове. 【Област на приложение】 Инструмент-модел за измерване на стъпала на стълби подходящ за рязане и измерване на стъпала, стълби, подступенков, рафтове, первази, рафтове, шкаф и някои ъглови разпределения. ● Гъвкава Настройка●.Поставете стълбищни wizard между двете стени, сигурно опъвам и затегнете винтовете, за да се измери дължината и страничните ъгли, а след това го използвайте за проследяване на степени или подступенков. 【Гъвкав Регулируем】Комплект дървени стълба степени и подступенков ще ви помогне да се измери стъпало на стълбата, подступенки и рафтове. ● Лесна инсталация и премахване ●.Лесно регулирайте ъгъла на наклон, дължина и височина в съответствие с всички изисквания за работа. 【Високо качество и използването на многократна употреба】Ескалатори, манометри, изработени от устойчив на удар и химически устойчиво на дървения материал, те са здрави, подходящи за многократна употреба и лесно се регулира по ъгъл на наклон и дължина. ● Отбележете на стълбата ●. 【Лекота на работа】 Дължината на стълба на измервателния инструмент може лесно да се регулира с помощта на две химикалки и надеждно заключване на място. С тяхна помощ вече няма грозни пропуски до вашите стени и нестандартни стълбища.Комплект дървени стълба степени и подступенков ще ви помогне да се измери стъпало на стълбата, подступенки и рафтове. 【Високо качество и използването на многократна употреба】Ескалатори, манометри, изработени от устойчив на удар и химически устойчиво на дървения материал, те са здрави, подходящи за многократна употреба и лесно се регулира по ъгъл на наклон и дължина. Направете марка на лицевата страна на борда 1 X2 / 1 X3, когато използвате това устройство за стълбата.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Гума Лестничный чорап, кантиране на стълби, Нескользящий протектор край на стълбата, за външни и вътрешни степени, нескользящий и водоустойчив (3,3 фута, черен)

BGN 5.99

Тя ще бъде красива декоративна лента, независимо от това, в каква сцена, тя се използваОтличен за сигурн�

OKJHFD Нескользящие Килими пътеки за дървени Стъпала, 15 бр., 8x30 инча, Сигурна Стълбищна Пътека за възрастни хора, Деца, Кучета, Килим за степени и Вътрешни стълби, Кафяв

BGN 47.09

Той може ефективно да намали нивото на шум при изкачване и спускане по стълбите, което ви гарантира спок