De Stichting Veerkrachtige Gemeenschap heeft een groot netwerk van samenwerkingspartners, waaronder sponsoren.

Niet alleen werken we veel samen met buurthuizen en wijkinitiatieven, ook wordt intensief samengewerkt met scholen, de gemeente, woningcorporaties en welzijnsorganisaties. Al deze organisaties hebben, vanuit hun eigen invalshoek, belangstelling voor de projecten van De Stichting Veerkrachtige Gemeenschap. De Stichting Veerkrachtige Gemeenschap werkt onder andere samen met de hier onder genoemde partijen.

Su título va aquí

Als sponsor kunt u direct bijdragen aan het werk van De Stichting Veerkrachtige Gemeenschap, en de stichting zelf of een specifiek project steunen.

U wordt met uw organisatie betrokken bij ons werk en bouwt zo een structurele relatie op met onze projecten. Samen met u kijken wij hoe een project of programma kan worden ontwikkeld, dat bijdraagt aan zowel uw als onze doelstellingen. Naast de mogelijkheden voor een specifiek project of programma, kunt u de stichting ook steunen door middel van een donatie.

 

 

 Geef ons een steuntje in de rug. Meld je aan als Donateur.

Als jij ook gelooft dat ouders en kinderen een steuntje een de rug verdienen zodat zij actief kunnen deelnemen aan de maatschappij, help ons dan en word donateur.

Doneren kan op IBAN: NL64TRIO0338747427 t.n.v. Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap (Rotterdam).

Je kunt eenmalig en maandelijks doneren.

Alle kleine beetjes helpen ons! Dus schroom niet één van de volgende bedragen te doneren:

 

Een maandelijkse donatie kun je altijd eenvoudig telefonisch opzeggen. Stichting Veerkrachtige Gemeenschap verwerkt je gegevens volgens de AVG.

De voordelen?

– Donateurs hebben gratis toegang tot workshops en lezingen.
– Ontvangen de nieuwsbrief met tips over persoonlijke groei.
– Worden uitgenodigd op ons jaarlijkse jubileum feestje.

 

 

Wil je contact met ons nemen?

Stuur ons een bericht