• Ново
EKDSPW Кожена кутия за съхранение на бижута Преносима богат на функции Ковчег За бижута Подарък кутия за съхранение на бижута (Цвят: D, размер: както е показано)

EKDSPW Кожена кутия за съхранение на бижута Преносима богат на функции Ковчег За бижута Подарък кутия за съхранение на бижута (Цвят: D, размер: както е показано)

BGN 164.87
В магазина

Брой продукти

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни компютърни екрани и мониториБлагодарим ви за разбирането!Ретро Метален Заключване, Дървена Кутия За Съхранение, Органайзер за Съкровище, Подарък Кутия с Огледало, Антични Китайска Кутия За Съхранение. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2. Размер : както е показано Материал : Кожаособенности продукти : за Съхранение на бижута Тип продукт : Опаковки и показване на бижута изделийупаковка : 1 * Ковчег за бижута (без други продукти за показване) Забележка : 1.Удовлетворяйте вашите нужди и дръжте го на чисто и сигурност. качеството на изработка, изглежда изящно и красиво.Ще се превърне в чудесен подарък за приятел.Удовлетворяйте вашите нужди и дръжте го на чисто и сигурност. Удобна и компактна кутия за съхранение, подходящ за домашна употреба или за пътуване на открито.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Изискана Часовника от Слонова кост на 36 Бележки с Черни Лакирани вложки Съвременната Музикална Ковчег за бижута в Соренто - Много песни по избор - Sentimental Journey

BGN 32.11

Отвътре : хастар от светло кафява тъкан с кольцевым валяк и отворено управлениеИнформация за продукта :

ZSEDP Преносима Кутия за съхранение на бижута в Двоен Цип, Пръстен, Обици, Колие, Ковчег за бижута, Косметичка червило от Изкуствена кожа (Цвят: E, Размер: 11.5 * 8.5 * 5.5 см)

BGN 0.33

Лесен луксозен стил, оригинален естетичен дизайн, чудесното съхранение, изискан лукс, надлежна проверк�