• Ново
Професионални ножици за човешки Косъм Лилав Цвят, Фризьорски Ножици За подстригване, Филировочные ножица (Цвят: Без своята практика за прически)

Професионални ножици за човешки Косъм Лилав Цвят, Фризьорски Ножици За подстригване, Филировочные ножица (Цвят: Без своята практика за прически)

BGN 1.00
В магазина

Брой продукти

★【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви фасоны и модели в магазина, за да ви предостави повече възможности за избор ★ 【Удобен 】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намаляване на натиска върху китките, лактите и дланите. ★ 【Характеристики】 Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, устойчиви на корозия, не корозира, не изчезват и имат гладка повърхност. ★ 【Ергономия】 Нашите ножици за подстригване много подходящи за фризьорски салон, както и за домашни любимци. / 1 чифт (4) Материал : Япония Неръждаема стомана 440c (5) Твърдост : 62 HRC (6) Скорост на разреждане : 20%-35% (7) Бихме могли да се коригира лого на вашата собствена марка, трябва да ни изпратят своите файлове на лого (съдържащи изображението на лого и думи), или биха могли да изготвят за вас, без никакво лого на ножницах, или ще ви изпратим ножици под формата на следните изображения, лого на марката!!. ★【Предимства】Ножици имат широк спектър от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. ★ 【Ергономия】 Нашите ножици за подстригване много подходящи за фризьорски салон, както и за домашни любимци.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. ★【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви фасоны и модели в магазина, за да ви предостави повече възможности за избор.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Ножици за Бродерия KRIVS Ножици за Прежди от Неръждаема Стомана Ножици За Рязане и Шиене Ножици За Кръстат Бод Ножици за Бродиране U Нитяные Ножица за Плат Ножица

BGN 11.64

Дизайн на жилетка с острие подобре облегает ръка и се усеща покомфортно Материал : метал Дължина на остр

Замяна Спирална Пружина Градински градинарски ножици от Неръждаема Стомана Кутия Част Секатора Замяна Пружина Дубликат Пружина за Секаторов 5 бр.

BGN 0.67

Моля, имайте предвид малката разлика в размера на 13 см от различни измервания ръчноСпецификация : В комп