• Ново
ORYUEKAN Калъф за червило за грим, чанта за червило с огледало, преносим чанта за съхранение червило, органайзер за блясък за устни, Етнически цвете, тъмно синьо Цвете с?

ORYUEKAN Калъф за червило за грим, чанта за червило с огледало, преносим чанта за съхранение червило, органайзер за блясък за устни, Етнически цвете, тъмно синьо Цвете синя слива, Реколта

BGN 45.47
В магазина

Брой продукти

И това е чудесно за туризъм, пътувания, сватби, партита и тБлагодарим ви за разглеждане от нашите продукти. ♥ Преносим : Оборудван малко огледало, лесно излиза оправя грима.♥ Размер : 3,7 "x 2,7" x 0,8" (9,5 × 7 × 2 см), могат да се настанят 3 кратки червило. ♥ Уникален подарък : Той е идеален като привлекателен полезен подарък на вашите близки.Ние се грижим за всяка поръчка и всеки клиент, моля не се колебайте да ни информират, ако имате някакви въпроси. ♥ Материал : Изработен е от изкуствена кожа от микрофибър за комфортно усещане на ръцете.Лесно се вмества във вашата чанта или сак през рамо. ♥ Персонализирана настройка : област фигурата може да бъде заменена с любимия си образ, това е безплатна услуга настройки, трябва просто да ни изпратите изображение.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Течно Червило RJDJ Chic-Chat Multi-Chrome, Течни Червила Chic Chat Multi-Chrome, Като Цвят червило, Определени Течни Червила, грим Chrome За жени и Момичета, (02+05)

BGN 28.95

Този липи има разноцветни хромирано ефект, който просто ослепителен, той ще накара главите да се обърне�

Qeblawi EULIPSTICK (PLUM ЧЕРВИЛО) | Не высыхающая, Устойчива, Съдържа Натурален екстракт от ванилия и Антиоксидант Витамин е, Червило, за жени| Най-добър грим на устни

BGN 2.67

Вече не е необходимо да се прилага и актуализира червило на всеки час на всеки празничен ден!Устните на�

Течно Червило RJDJ Chic-Chat Multi-Chrome, Течни Червила Chic Chat Multi-Chrome, Като Цвят червило, Определени Течни Червила, грим Chrome За жени и Момичета, (02+01)

BGN 6.96

Като сенки за очи нанесете ги върху клепачите, малко над миглите и след това смес в гънката на клепача По