• Ново
Замяна Спирална Пружина Градински градинарски ножици от Неръждаема Стомана Кутия Част Секатора Замяна Пружина Дубликат Пружина за Секаторов 5 бр.

Замяна Спирална Пружина Градински градинарски ножици от Неръждаема Стомана Кутия Част Секатора Замяна Пружина Дубликат Пружина за Секаторов 5 бр.

BGN 0.67
В магазина

Брой продукти

Моля, имайте предвид малката разлика в размера на 1-3 см от различни измервания ръчноСпецификация : В комплекта са включени резервни части за секаторов, дължината на които е 5,8 см, градински клещи за рязане осигуряват ефективност и спестяване на труда, след инсталиране и подмяна на пружината.Идеален заместител : Дубликат пружина за секатора е идеален заместител на старите ръждясали сменяеми пружини и лесни за използване при отваряне и затваряне на градински ножици, повишаване на ефективността на работа. (Включително замяна само на спирала пружини, без да се включва ножици).Широко приложение : Заместители на пружини от неръждаема стомана се използват за секаторов, подстригване за дървета, градински ножици и ножици за тежки условия на работа.Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. -Размер : Дължина : 5,8 см/2.Описание Замяна спирална пружина се използва за професионални секаторов, подстригване за дървета, градински ножици и сверхмощных ножица-популярните в момента на пазара.

Подробности

The package includes Pruning Shears Replacement Parts,which measures 5.8cm in length, garden pruning pliers is efficiency and labor-saving after installing and replacing the spring :

Те също купуват с този продукт

Ножица за подстригване на коса BEAUTRISTRO за Професионални фризьорски салон и домашна употреба за мъже и Жени Ножица за Подстригване на коса (Черна дръжка)

BGN 24.31

Ножици идеален модел за начинаещи, за всички, които биха искали да започнат да намалят собствената си к�

DOITOOL Четка за Коса, за Жени От Волска Кожа, Чанти за Фризьорски Инструменти, Гребен за Коса, Държач, Контейнер за Ножици, Калъфче за Ножица, Черен

BGN 1.67

В него едновременно могат да се поберат 12 ножициТова изглежда подредено и много изящно, докато правите �