• Ново
CHUNYU 4 БР. Бочкообразные Линия Скрита Мебели за дома Контур 10 мм Ъгъл на отваряне 180 ° на Медни Скрити Панти за подарък Кутия за Бижута направи си САМ Мебели, Ръчно изр?

CHUNYU 4 БР. Бочкообразные Линия Скрита Мебели за дома Контур 10 мм Ъгъл на отваряне 180 ° на Медни Скрити Панти за подарък Кутия за Бижута направи си САМ Мебели, Ръчно изработени от Злато (цвят: 24)

BGN 115.38
В магазина

Брой продукти

Същият механизъм, който бавно се позовава на повърхността на масата и се затваря за меки и тихи движения, Спецификация : Материал : цинк сплав. Този предмет бавно приподнимает на повърхността на масата и се затваря за меки и тихи движения.През цялата край, се вписва идеално във вашия сгъваема маса, а дупките са изравнени.Липсата на отваряне на дупките, лесен монтаж и дълъг срок на експлоатация над 50 000 пъти. : В десктоп линия, се използва цинк сплав, която е по-лъскав, устойчив на абразия и се отличава с висока твърдост.Широко приложение : Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, врати, прозорци, сгъваем плот и т.Чудесен помощник : механизъм, който бавно се излага на повърхността на масата и се затваря за тихи движения.Широко приложение : Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, врати, прозорци, сгъваем плот и т.Чудесен помощник : механизъм, който бавно се излага на повърхността на масата и се затваря за тихи движения. : В десктоп линия, се използва цинк сплав, която е по-лъскав, устойчив на абразия и се отличава с висока твърдост. : В десктоп линия, се използва цинк сплав, която е по-лъскав, устойчив на абразия и се отличава с висока твърдост.През цялата край : идеално се вписва във вашият сгъваема маса, а дупките са изравнени.Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, врати, прозорци, сгъваем плот и т.Чудесен помощник : механизъм, който бавно се излага на повърхността на масата и се затваря за тихи движения.Подобряване на усещанията при работа : не трябва да отваряте дупка, лесен монтаж и дълъг срок на експлоатация над 50 000 пъти.Експлоатационен живот : > 50000 Разупаковка включва : 4 x панти, използвани за управление на рамката на обкова, кръгли панти.

Подробности

Material:
Zinc alloy.
Lifetime:
> 50000 times
Packaging includes:
4 x hinges:
Used for door hardware control round door hinges :

Те също купуват с този продукт

4913 90 Градуса Отворени 304 Панти От Неръждаема Стомана Монтиране на стена С Врата Панта за Мебели за Дома, Банята и Оборудване 1 бр.

BGN 41.55

Панти за Ворот4913 90 градуса Отворени 304 панти от неръждаема стомана Монтиране на стена с врата панта за д

LUKEO 10 бр./компл. Каси за врати на панти за тоалетна, Старомодна Панта за Дървена кутия за багажника, 4 отвора за бижута мебели за дома (Цвят: Бял-Плодов персик5)

BGN 0.67

Изискан декоративен панта, гъвкав флип и лесен за използванеИзискан декоративен панта, гъвкав флип и ле

Kyuionty 3-Инчов Пружина Контур двойно Действие, Самозакрывающиеся Панти за кафе-Салуна от Неръждаема Стомана с Винтове, Опаковка от 2

BGN 0.67

С полирана повърхност, устойчив на корозия и износване, не е лесно ръждясва и е трайна5" x 0,8" Подходяща де�

Панти за кабинет LONTAN Black, Самозакрывающиеся Панти за вратите на гардероба - 3/8 , Секретни гайки за кухненски шкаф с челен стена, 8 двойки (16 единици)

BGN 2.33

★ Функция самостоятелно затваряне : Когато гардероб измъква под ъгъл, шкаф може да бъде затворена автом

Носи етикет за услугата контур за кабинет ръчно коване Adonai Hardware 3 инча Asriel Черен цвят от Стария желязо (идва по 4 броя в опаковка) - С черно прахово покритие

BGN 0.67

Изработен е от желязо ръчно коване и се доставя в продължение на 2025 работни дни, Изработен от желязо ръч�