• Ново
JAVOedge Синя Кръгла Малка Бамбук Пътна Ковчег За Бижута

JAVOedge Синя Кръгла Малка Бамбук Пътна Ковчег За Бижута

BGN 2.00
В магазина

Брой продукти

Бамбук отвън придава чехлу уникален външен вид, който е идеален за дома или за пътуване Бамбук отвън дава box уникален вид, който е идеален за дома или за пътуване. 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ.Калъф има капак, който защелкивается и може да бъде напълно отворена.Симпатичен и компактен, този бамбуков калъф за бижута ще се превърне в идеалното пътен аксесоар за вашите пръстени или обеци.Дръжте си пръстени в ред по време на пътуване с помощта на тази хубава и компактна бамбукова кутия за бижута. Бамбук отвън дава box уникален вид, който е идеален за дома или за пътуване.Калъф също така е идеален за употреба в домашни условия. 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ. Размер : 2,7 2,3.Корпус полукръгла форма, е направен от бамбук отвън.Бамбук ковчег за пръстени, обици или всички малки бижута.Компактният размер прави калъф идеален за пътуване.

Подробности

Те също купуват с този продукт

GILIGEGE Великолепна Антични Кадифе Ковчег За Пръстени, Обручальная Сватбена Ковчег На Паметта, Сватбена Снимка, Бижута Пръстени (Зелен, Един размер)

BGN 6.09

Изключително качество : Нашите висококачествена пластмасова кутия за пръстени с мек луксозен покритие

EKDSPW Кожена кутия за съхранение на бижута Преносима богат на функции Ковчег За бижута Подарък кутия за съхранение на бижута (Цвят: D, размер: както е показано)

BGN 164.87

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни компютърни екрани и монито�

Hemoton Vintage Decor Малка дървена ковчег за годежни пръстени Mrs Ring Box Дървен държач за пръстените Дървена ковчег за съхранение на бижута, Сватбен декор

BGN 7.02

дървена кутия за годежни пръстени дървен материал с максимална якост.Здрав метален заключване за стаби