• Ново
PRO Stand подходящ за Samsung Galaxy Tab T-Тенис на притежателя за големи обекти за мобилни устройства, регулируема, преносим, здрав, издържа до 21 екран и тежи 50 килограма! [Сребр?

PRO Stand подходящ за Samsung Galaxy Tab T-Тенис на притежателя за големи обекти за мобилни устройства, регулируема, преносим, здрав, издържа до 21 екран и тежи 50 килограма! [Сребро]

BGN 2.67
В магазина

Брой продукти

⚡【Екстремна съвместимост】 : Поставка за таблета се прилага за лаптоп, устройства, оборудване, планшетам с диагонал 8-27 инча и е съвместима с повечето стоки с тегло до 50 килограма, включително и нов i Pad, Macbook, Chromebook, i Pad 9 ⚡【РЕГУЛИРУЕМА】 : интелигентен регулируем държач на таблета може да се регулира лесно, като поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед. ⚡【Автоматична ЗАЩИТА】 : Сертифицирани, които са преминали строги тестове и автоматично отключаемые устройство за защита осигуряват пълна безопасност за вас и вашето устройство за защита, допълнителен комфорт, безопасност и охлаждане.5, Galaxy mini Air, Surface Pro, таблети Galaxy.⚡【Интелигентен НАЧИН на живот】 : идеален за игри, гледане на видео, снимки, четене, набор на текст, запис на видео на Samsung Galaxy Tab T-Mobile!.

Подробности

Те също купуват с този продукт

ABaippj Поставка за мобилен телефон, Държач за Смартфон Зарядно устройство за Мобилен телефон за маса Сгъваема Регулируема Съвместим с повечето мобилни телефони

BGN 0.67

Просто поставете в него свой смартфон, и вие ще можете да освободи ръката сиПритежател на настолен теле�

Дизайн 3dRose Alexis - Около света по въздух - Добър текст, Атина, Гърция, Координати. Около света по въздух - Телефонно обаждане (phr_319808_1)

BGN 0.33

Той е идеален за използване като стойка или държач Пръстен за лесно прикачване към устройството или чех