• Ново
Многократно Кафе ръкав с лед Ананас, Киви с дръжка от неопрен за напитки, кафе лате, Чай, Напитки, Бира (Малко 18-20 грама)

Многократно Кафе ръкав с лед Ананас, Киви с дръжка от неопрен за напитки, кафе лате, Чай, Напитки, Бира (Малко 18-20 грама)

BGN 20.84
В магазина

Брой продукти

Характеристика : 1 【Идеални подаръци】 можете да ги оставите за себе си или да споделите с приятели, семейство или колеги!Това е идеален подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св.Лесно за почистване, просто хвърляне в пералната машина или сполоснув в мивката. Сгъва на самолет за лесно съхранение в портмонета, чанти, автомобилни централни панели и т. 【Здрав материал】 Този ръкав за кафе с лед е направен от здрав неопрен с висока плътност с гъвкава шевове, които издържат на опън и могат да се появят. Удобна за захващане дръжка.Дръжка дизайн улеснява задържане на чаши, може лесно да се почиства, тя изсъхва бързо и помага по-дълго да запазят напитки с лед студено. Лесна инсталация 5.Лесно за почистване, просто хвърляне в пералната машина или сполоснув в мивката.Мек и удобен за улавяне 3 Опъната 4. 【Добра разтегливост】 Нашите ръкави за напитки са на разположение да отговарят на различни кофейным напитки с лед, на други популярни марки на бутилки за вода и чаши. 【Предотвращайте разливи, конденз и елементарно】 Тези кафе ръкави поддържат ръцете топли и сухота, изолационен ръкав за чаши предпазва от капки вода, след като си пият сконденсировался, избягвайте попадане на капки върху дрехи, коли, мебели и т. Насладете се на питие свободно, без да се притеснявате за това, колко бързо ще се стопи. 【Добра разтегливост】 Нашите ръкави за напитки са на разположение да отговарят на различни кофейным напитки с лед, на други популярни марки на бутилки за вода и чаши. 【Идеални подаръци】 можете да ги оставите за себе си или да споделите с приятели, семейство или колеги!Това е идеален подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. 【Предотвращайте разливи, конденз и елементарно】 Тези кафе ръкави поддържат ръцете топли и сухота, изолационен ръкав за чаши предпазва от капки вода, след като си пият сконденсировался, избягвайте попадане на капки върху дрехи, коли, мебели и т.【Здрав материал】 Този ръкав за кафе с лед е направен от здрав неопрен с висока плътност с гъвкава шевове, които издържат на опън и могат да се появят.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Carolin's Treasures CJ1021-N-BOTTLE Houndstooth Черна Буква N С Монограм, Инициализирующей Бира, Изолатор За напитки с Дълго Гърло, с цип, Дълъг Яка, многоцветен

BGN 10.66

Измийте шушу в миялна машина или пералнята за дрехиПостоянно се боядиса и устойчиви на избледняване.Че�

Carolin's Treasures BB4343MUK Хелоуин Papillon Sable White Ultra Шушу за тънки кутии, Калъф за охлаждане на Консерви, Може да се Пере в кола, Калъф за напитки, Сгъване, Втулка, Държач за напитки,

BGN 2.00

Трайни и пере : произведени с очакванията за продължителност на живота, нашите обнимашки запазват своя �